sâmbătă, 23 martie 2013

Frica de respingere

Femeia te respinge

Îmi amintesc foarte bine şi acum senzaţia aia nasoală de frică a începătorului: „Mi-e târşă să mă duc direct la o femeie şi să încep să-i vorbesc”. Şi eu mă gândeam la tot felul de lucruri – dacă prietenul ei e pe undeva pe aproape şi se lasă cu cafteală, dacă va povesti tuturor prietenelor ei cât de ciudat sunt pentru că am încercat să o agăţ etc.

În timp, am învăţat că probabilitatea de a păţi ceva rău e cam la fel de mică ca aceea de a fi lovit de un avion în timp ce alergi prin parc. De asemenea, am învăţat că nici o schemă nu merge cu orice femeie – unele nu sunt interesate să cunoască pe cineva în momentul în care tu le abordezi. Unele femei sunt lesby şi nu sunt atrase deloc de bărbaţi, unele sunt îndrăgostite de partenerul lor, altele sunt reci, nervoase sau pe ciclu.

Dintr-un lot de 100 de femei, doar aproximativ 30 sunt disponibile pentru noi cunoştinţe, şi dintre ele, cam 15 sunt alcoolice, toxicomane, depresive sau schizofrenice. Mai rămân 15.

Dacă vrei să ai succes la femei, trebuie să înţelegi că 85% dintre ele nu sunt interesate să cunoască pe nimeni. Nu trebuie să iei personal refuzul lor şi n-are rost să te superi sau să te descurajezi. Trebuie doar să mergi mai departe.

Femeile sunt obişnuite să fie abordate de bărbaţi. Chiar şi femeile pe care le-ai putea considera „şterse” sunt abordate de câţiva bărbaţi în fiecare zi, ceea ce înseamnă că nu prea ai cum să o şochezi sau să o enervezi cu o abordare de bun simţ. În timp ce tu eşti încordat şi stânjenit, ea se simte în largul ei în astfel de situaţii.

Chiar dacă te respinge, nu-i nici o tragedie. Mergi mai departe.
Un cuceritor celebru, ajuns acum bunic, fiind întrebat care e cea mai mişto femeie din viaţa lui, a răspuns scurt: „Următoarea…” Asta înseamnă o atitudine de mare campion.

Un alt aspect pe care trebuie să îl accepţi este că sunt femei care sunt receptive numai la anumite stiluri sau personalităţi masculine. Unei femei s-ar putea să-i placă doar bărbaţii care se poartă la patru ace, iar alta s-ar putea să caute doar femei care se îmbracă precum vedetele rock. De asemenea, mai există şi femei care nu acceptă decât bărbaţi care coboară din X5 sau Q7… Oricare ar fi stilul tău preferat, nu-l schimba doar pentru că unora nu le place. Niciodată nu vei putea mulţumi pe toată lumea!

Un comentariu: