miercuri, 27 martie 2013

Dincolo de cuvinte

Femeie excitata

Unul din lucrurile pe care vrei să le faci când foloseşti manipularea, este să dirijezi mintea unei femei într-o direcţie anume fără ca ea să ştie că asta faci. Altfel, vei întâmpina multă rezistenţă şi guta se va rupe.
Vezi tu, foarte puţini oameni vor vreodată să simtă că sunt manipulaţi. Nu e vorba că nu pot fi manipulaţi sau că nu vor să fie manipulaţi, pur şi simplu nu vor să simtă că asta e ceea ce li se întâmplă.

Acum, una din uneltele de bază pe care le ai ca să faci pe cineva să se mişte în direcţia pe care o vrei sunt comenzile. Consideră comenzile ca fiind instrumentele tale.

Observă, nu vorbesc despre a-i ordona direct unei femei să facă ceva. Ştim că asta ar face-o doar să ne reziste. De exemplu, dacă vrei ca o femeie să simtă atracţie faţă de tine, ai putea, dacă ai fi tâmpit, să încerci abordarea directă, spunându-i ceva de genul „Tanţo, vorbindu-ţi, îţi ordon să te simţi foarte atrasă de mine!” Iar Tanţa fie va pleca, fie întâi te va plezni şi apoi va pleca.

Nu. Ceea ce vrei să faci este să ascunzi comanda într-o propoziţie, astfel încât să aibă efectul dorit, fără ca ea să opună rezistenţă.

În exemplul de mai sus, ai putea ascunde comanda „Simte-te foarte atrasă” spunând ceva de genul „Ştii, poţi simţi, ascultând pe cineva care te fascinează, că TE SIMŢI FOARTE ATRASĂ, Tanţo.”

În cazul asta, pare că vorbeşti despre oameni în general, dar subconştientul ei recepţionează comanda şi o aplică ei. Acesta este începutul dirijării ei în orice direcţie vrei ca ea să meargă!!!

IMPORTANŢA TONALITĂŢII
Este important să înţelegi că o comandă nu este doar o chestiune de cuvinte, ci ţine şi de tonul vocii pe care îl foloseşti.
În limba română, avem trei tipuri de propoziţii de bază:
1. Afirmaţii
2. Întrebări
3. Comenzi

O afirmaţie este rostită cu un ton egal: „Ghiţă a traversat strada.
O întrebare se sfârşeşte cu o urcare în tonalitate: „Cine a traversat strada?
O comandă se sfârşeşte cu o coborâre a tonalităţii: „Ghiţă, traversează strada!

Frazele de mascare sunt vehiculul care îţi livrează comenzile.
OK. Sunt multe feluri în care să ascunzi comenzile în limbajul tău, astfel încât subconştientul femeii să le audă şi să se supună, fără ca ea să conştientizeze ce-i faci.

Preferatele mele sunt „Frazele de mascare”, cum le zic eu. Iată cele mai importante şi mai folositoare fraze de mascare care te vor face să ai cele mai tari gagici, în limbă după măciuca ta, în câteva clipe. Le vom folosi pe fiecare ca să ascundem comanda „te simţi incredibil de excitată”.

1. Când tu/te „Când tu/te” presupune ca femeia e pe cale să facă lucrul sau să experimenteze starea pe care o descrii, deci nu mai e loc de discuţii sau îndoieli. „Când te simţi incredibil de excitată, simţi nevoia să faci ceva în privinţa asta?”

2. Cum ar fi dacă… Această frază de mascare este o comandă pentru persoană să-şi imagineze situaţia sau împrejurarea numite sau descrise după ea. Cum ar fi dacă te-ai simţi incredibil de excitată?”

3. Sunt oameni care Vorbind despre „oameni”, înlături orice rezistenţă din partea femeii, de vreme ce nu vorbeşti despre ea. „Sunt oameni care se simt incredibil de excitaţi, doar vorbind cu cineva care le place foarte, foarte mult!

4. Dacă ai… Asta e una dintre frazele mele de mascare favorite! Spunând „Dacă”, înlături rezistenţa, în timp ce dirijezi femeia să-şi imagineze experienţa, situaţia, sentimentul sau împrejurarea pe care o descrii. „Dacă te-ai simţi incredibil de excitată, crezi că ai simţi nevoia să iei iniţiativa?” (Mai e o a doua comandă ascunsă în ultima propoziţie. O poţi identifica?)

5. În timp ce… Fraza presupune că femeia va avea comportamentul sau va trece prin situaţia pe care o descrii. „În timp ce te simţi incredibil de excitată, poţi să simţi cât de încinsă ai devenit?

6. Nu e nevoie să… Un exemplu al uneia din schemele mele super ascunse – negaţia – despre care vom vorbi mai târziu. Spunând că nu e nevoie, elimini orice rezistenţă, de vreme ce spui că ea nu trebuie să facă aia (cu toate că va face!). „Nu e nevoie să te simţi incredibil de excitată, în timp ce mă asculţi cu atenţie…

7. N-ar trebui… Altă schemă negativă. De vreme ce spui că n-ar trebui, nu e ca şi cum ai încerca să o faci să facă ceva, nu? „N-ar trebui să te simţi incredibil de excitată!

8. Ai putea descoperi… Utilă ca început al unui lanţ de fraze de intensificare. Implică faptul că ea va trăi cândva ceea ce îi descrii, deci nu e ca şi când i-ai ordona să o facă. „Ai putea descoperi când te simţi incredibil de excitată, că asta te va face să iei iniţiativa”.

9. Până la punctul în care… Această frază conectează un lucru pe care ţinta îl experimentează cu următorul lucru pe care îl vrei ca ea să-l experimenteze, astfel că e folositoare atât ca legătură, cât şi ca amplificator. „Ai putea descoperi că aceste imagini încep să devină din ce în ce mai mari şi mai strălucitoare, până la punctul în care te simţi incredibil de excitată!

10. Te rog să observi Asta are acelaşi efect cu „ai putea descoperi” deoarece implică că ceea ce descrii urmează să se întâmple. În plus, „te rog” are conotaţii plăcute ca fiind benevol şi politicos. Da, super-manipulare, amice! Te rog să observi cum căldura din vocea mea îţi permite să te simţi incredibil de excitată!

11. Cât de surprinsă ai fi să… Asta implică că evenimentul pe care îl descrii urmează să se întâmple cu siguranţă, şi singura întrebare care se pune este cât de surprinsă va fi ea. Una din frazele mele de mascare favorite este „Cât de surprinsă ai fi să descoperi că te poţi simţi incredibil de excitată?

Nu-i aşa că sunt grozave? Deja ai început să te simţi incredibil de excitat? Fie că da, fie că nu, ţine minte că folosind aceste piese de bază, vei fi capabil să creezi practic oricare şi fiecare trăire pe care o vrei, foarte rapid, în femeia pe care o doreşti.

Acum, să trecem la nivelul următor de putere. Când combini o frază de mascare cu un verb de comandă, precum „eşti”, „devii”, „trăieşti”, „simţi”, „îţi aminteşti” etc., apoi adaugi o stare, proces sau trăire pe care vrei ca ea să le aibă, atunci… bingo! Ai comanda ta ascunsă!

De fapt, formula este:
Frază de mascare + Comandă + Stare/Proces/Trăire = Comandă ascunsă
(Ex. Cum este când devii incredibil de excitată?)

Vezi? De fapt e destul de simplu. Exersează un pic şi în curând îţi va intra în obişnuinţă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu