vineri, 5 aprilie 2013

Puterea lui „Vreodată”

fata excitata

În articolul „Dincolo de cuvinte” am aruncat o privire asupra frazelor de mascare. În acest articol, vom observa puterea super-frazei de mascare „VREODATĂ”. Vei reîntâlni foarte des această frază în schemele pe care ţi le voi arăta, aşa că îţi dai seama cât e de importantă.

Aminteşte-ţi, când te apuci să influenţezi, controlezi şi direcţionezi gândirea unei femei, nu vrei să pară că faci asta, altfel se rupe guta. De aceea, rareori, dacă nu niciodată, folosim comenzi directe, cărore le-ar putea rezista.
Aici intră în joc super-fraza de mascare „vreodată”. Să spunem că vreau ca o femeie să simtă o stare de fascinaţie totală faţă de mine (Fascinaţia e un bun început… nu e aşa de intensă ca excitaţia sexuală, dar pregăteşte femeia pentru orice altceva vrei tu).

Aş putea să mă îndrept direct spre ea, să mă prezint şi să-i ordon direct să se simtă fascinată, spunându-i ceva de genul: „Îţi ordon să priveşti în tine însăţi, să-ţi aminteşti un moment când te-ai simţit total fascinată de un bărbat, apoi să simţi la fel despre mine!”. E puţin probabil să meargă. Însă, dacă spui ceva cam ca mai jos, va foarte probabil va funcţiona:

„Lasă-mă să te întreb ceva. Ai fost vreodată fascinată în totalitate de cineva? Ca şi cum dacă ai fi lângă el, privindu-l, şi ai începe să asculţi cu atenţie, vocea lui te-ar învălui, iar totul în jur ar dispărea, şi toată lumea ta, tot ce ai vedea, ar fi acolo în faţa ta? Şi tot ce îţi descrie, observi că poţi să-ţi imaginezi cu claritate? Ca şi cum, dacă ţi-ar vorbi despre o plimbare romantică pe plajă la miezul nopţii, ai putea să te vezi acolo cu el, bucurându-te de plimbare?”

Acum, odată ce ai fascinat-o, vrei dori să treci de la asta la alte stări, dar ideea e că poţi să foloseşti tocmai fascinaţia ei ca s-o setezi pentru orice altceva. Ea nu va fi în stare să-şi ia ochii de la tine sau să observe altceva în cameră. Nu contează că cel mai chipeş bărbat din Europa se plimbă pe lângă voi în curul gol… eşti singurul pe care îl vede. Şi de vreme ce ai sugestionat-o să-şi imagineze cu claritate orice îi sugerezi, ai programat-o să fie un excelent subiect pentru transă, chiar dacă n-ar fi fost în mod normal.

Toate astea funcţionează pentru că fraza „vreodată” pare doar o întrebare. În realitate, este o comandă!! Este o comandă să rememorezi, să-ţi aminteşti un moment în care ai trăit starea pe care persoana care îţi vorbaşte o descrie. Însă oamenii nu o percep conştient ca pe o comandă, aşa că nu-i rezistă. Asta îi programează pentru orice!

Ok? Are înţeles? Iată formula generală de folosire a lui „vreodată” şi ţi-o voi demonstra în câteva aplicaţii specifice:
  1. Gândeşte-te la o stare pe care vrei ca ea să o experimenteze. 
  2. Începe prin a întreba „vreodată”, apoi numeşte starea pe care vrei ca ea să o experimenteze. 
  3. Descrie cum ar fi să experimenteze această stare, şi foloseşte asta ca o oportunitate de a arunca câteva comenzi ascunse care o vor ajuta să experimenteze această stare. 
  4. Fă-o să simtă cu adevărat starea respectivă. 
  5. Leagă starea de persoana ta.

Bun. Acum, hai să-ţi arăt altă chestiune: să o faci să simtă o stare de conexiune incredibilă cu tine, instantaneu!!!

De ce e important să creezi o stare de conexiune
Îmi dau seama că mă repet, dar e CRUCIAL, aşa că ascultă: pentru cele mai multe femei, să creezi o stare de conexiune şi legătură puternică e un pas necesar înainte de a trece la chestiile de excitare sexuală şi, practic, poate servi ca introducere a unei scheme de excitare bune. Ai putea descoperi că acest sentiment de conexiune este atât de important pentru femei încât simpla lui generare, fără să faci şi alte scheme sexuale, e suficient prin el însuşi ca să o facă să sară pe tine.

Vezi tu, pentru cei mai mulţi dintre noi, bărbaţii, sexul e o chestiune de slobozeală. Am face-o cu orice femeie mișto, din prima clipă, fără să ne intereseze măcar cum o cheamă. Pentru cele mai multe femei însă, sexul este o expresie a legăturii emoţionale, sufleteşti.

Aşadar, iată câteva scheme grozave pentru a începe. Uite una care îmi place să o folosesc imediat, atunci când întâlnesc prima oară o femeie.

După ce o fac să râdă şi mă prezint, poate şi după două minute de pălăvrăgeală, lansez următoarea schemă:

TU: Ai simţit vreodată o legătură instantanee cu cineva? (Indică către tine) Ca şi cum ai fi lângă el, privindu-l, şi ai începe să asculţi atentă, şi ai putea vedea un cordon de lumină care te leagă de el (indică-l de la plexul tău la al ei). Pe măsură ce acest cordon începe să strălucească de căldura acestei legături, poate ai fost chiar capabilă să-ţi imaginezi un moment în viitor (gesticulează fie în stânga, fie în dreapta) să spunem peste şase luni, simţind încă această stare de legătură incredibilă, şi să priveşti ziua de azi (indică către tine) ca fiind începutul acestei legături?
EA: O, da…
TU:  Vezi, mi se pare aşa nostim cum unii oameni pur şi simplu fac asta şi lasă să se întâmple instantaneu (pocneşte din degete), pentru că mie îmi ia mai mult. Dar găsesc că în timpul unei seri, dacă asculţi cu adevărat pe cineva (indică către tine) şi începi să recunoşti acele valori şi calităţi atât de dragi ţie… (pauză) …la mine, atunci poţi crea această conexiune şi să simţi cu adevărat această legătură care se întăreşte.

Înţelegi? Vezi cum începem să numim stările pe care vrem ca ea să le experimenteze, apoi ajutăm bunul ei subconştient descriindu-le?
Sigur, această schemă generală merge şi cu altă super frază de mascare…

„Cum e când?”
(Asta, împreună cu rudele ei apropiate, „Cum ar fi dacă” şi „Cum te-ai simţi dacă” funcţionează toate la fel).
Uite un bun „Cum e când” de folosit ca mesaj excitant pe mesageria vocală. Fă asta doar după ce ai ieşit cu ea cel puţin odată, sau ai făcut-o fleaşcă şi fierbinte de cum ai cunoscut-o.
„Cum e când eşti atât de atrasă de sunetul vocii unui bărbat, încât oricând îl asculţi cu adevărat, e de parcă căldura acelei voci începe să te învăluie şi să se risipească în trupul tău, poate până la punctul în care te trezeşti gândintu-te că eşti cu el, într-un… mod special, într-un fel care v-ar face pe amândoi să vă simţiti… mmmmm, ştii? Atât de mult încât, pe măsură ce aceste imagini din mintea ta devin tot mai mari, mai mari şi mai intense, şi aceste sentimente… mmm… se intensifică, ai putea simţi o dorinţă copleşitoare, o dorinţă de a fi cu el… până în punctul în care trebuie să-l suni şi să-l chemi la tine?”

Ai observat că această schemă dirijează în totalitate sentimentele şi imaginile din mintea ei descriindu-le în detaliu, şi apoi direcţionând-o să se concentreze pe cum s-ar simţi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu