miercuri, 13 februarie 2013

De ce dă fata jos textila?


Unul dintre răspunsurile corecte: De căldură!

Imbratisare tandra

Când eram în liceu şi mă chinuiam să mă combin, ca orice adolescent pasionat de păsărică, am cunoscut un tip în jurul căruia roiau cele mai mişto gagici. Părea să cunoască practic fiecare fată din liceu, iar ele îl asaltau mereu cu îmbrăţişări şi pupături. Nu, nu vindea marijuana şi nu era nici peşte. Era… pocăit, mai exact evanghelist.


Să nu crezi că recomand propaganda religioasă ca o metodă de a-ţi băga nebunul la întuneric. Cu toate astea, ai putea lua câteva lecţii de la flăcăul asta. L-am urmărit abordând fete total necunoscute şi în câteva minute, ele râdeau şi-l înghionteau jucăuş, câteodată îl şi îmbrăţişau. Dacă nu s-ar fi temut de represaliile divine, ar fi fost cel mai mare pizdar din liceu.


Şi care era secretul lui, secretul pe care sper că-l vei folosi în cariera ta de super-amant? Căldura şi simpatia sa făceau femeile să se simtă adorate. Nu apărea înfierbântat, disperat, ca un lup înfometat care şi-a mirosit prada. Din contră, apărea prietenos şi amuzant, ca şi cum acele fete străine i-ar fi fost prietene vechi de care i-a fost dor.


Iar ele puneau botul! Chiar şi cele mai fandosite femei, care sunt foarte crispate să nu fie luate de obiect sexual, vor să se simtă iubite şi apreciate. Doar prin tonul vocii şi prin zâmbetul lui, le făcea pe aceste fete să se simtă ca şi când l-ar fi cunoscut de-o viaţă.


Priveşte şi din unghiul ăsta: Chiar şi celei mai morocănoase persoane îi e greu să reacţioneze agresiv, sau să respingă, pe cineva care o face să se simtă iubită şi apreciată.


Te sfătuiesc să faci din asta un principiu de bază în relațiile tale cu femeile. Data viitoare când abordezi o femeie care te face să-ţi sară nasturii de la prohab de excitare, încearcă să dai deoparte excitarea şi să o transformi în căldură.

Nu-i chiar aşa de greu să arăţi simpatie şi căldură, gândeşte-te cum te porţi când vezi un copilaş, sau chiar un căţeluş care îţi place. Nu spun că trebuie să te prosteşti când vorbeşti, doar ţi-am demonstrat că există situaţii în care te porţi în mod firesc în acest mod.


Aici se aplică un principiu important: Ceea ce transmiţi determină răspunsul pe care îl primeşti. Dacă foloseşti un ton şi o mimică care face femeia să fie temătoare sau suspicioasă, atunci nu contează cât de deştepte îţi sunt textele, mesajul pe care îl transmiţi este că ar trebui să se teamă şi să se ferească de tine.


Dacă tonul vocii şi prezenţa (prin prezenţă înţelegem postura şi mimica) sunt atât de importante în felul în care o femeie îţi răspunde, atunci care e secretul pentru a le dobândi? Credinţa şi aşteptările tale privind câştigul.


Dacă crezi că vei fi respins, atunci fie vei arăta că ţi-e frică şi o vei face şi pe ea temătoare, fie vei fi prea agresiv şi te va respinge imediat, aşa că nu vei avea mult de aşteptat până să ţi se adeverească previziunile sumbre.


Din contră, dacă te porţi ca şi cum ai fi cu adevărat o persoană pe care toată lumea o place şi o primeşte cu căldură, atunci această căldură se va reflecta în tonul vocii şi în postura ta şi acesta va fi şi răspunsul pe care îl vei primi, în 9 cazuri din 10. Nu spun că vei fute pe oricine întâlneşti, dar nici nu prea vei mai avea experienţe naşpa. Oricum, orice femeie care nu răspunde pozitiv la căldură şi simpatie e grav bolnavă la cap şi trebuie neapărat evitată.

Exerciţiu practic:

(ştiu că pare prostesc, dar te va ajuta să fuţi ca un apucat, aşa că fă-l. Dacă te ajută să te simţi mai bine, află că toţi actorii şi oamenii de televiziune fac astfel de exerciţii)


Pasul 1:

Aminteşte-ţi Jurământul militar. Dacă nu ţi-l mai aduci aminte sau eşti prea tânăr şi n-ai apucat armata obligatorie, ţi-l reamintesc eu (poţi să iei poziţia de „Drepţi” şi să saluţi, dacă vrei): „Jur credinţă patriei mele România! Jur să-mi apăr ţara chiar cu preţul vieţii! Jur să respect legile ţării şi regulamentele militare. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”


Pasul 2:

Exersează cu voce tare, spunând aceste cuvinte cu toată căldura şi prietenia de care eşti în stare.


Pasul 3:

Exersează cu voce tare ca şi cum ai crede că e cel mai amuzant lucru din lume şi abia te abţii să nu izbucneşti în hohote.


Da, te simţi puţin prosteşte exersând (dacă te vede cineva o să creadă că ai băut apă după Vadim şi ai nevoie de medicamente!) şi pare ciudat, dar ţine minte: Nu-i aşa de important ce-i spui unei gagici, cât contează tonul vocii tale când o spui!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu