luni, 18 februarie 2013

Forța lui NU

Puterea refuzului

Iată cuvântul magic care te va transforma într-un bărbat dorit de batalioane de femei. Funcţionează cu toate femeile, dar cu cât e mai frumoasă gagica, cu atât mai bine merge. Da, cuvântul este „NU”.
Corect. NU! Acelaşi cuvânt care îţi opreşte căţeluşul să-ţi ude covorul va opri femeia să se pişe pe tine. Trebuie să-i spui nu femeii din când în când, atunci când e o problemă importantă şi când o faci serios.

Nu contează cât de bună, superbă sau fermecătoare este ea (cine altcineva decât o astfel de zeiţă ar putea merita compania ta?), trebuie să vrei să dispară din viaţa ta dacă nu te descurci cu ea dintr-o poziţie în care să te respecţi.

Respectul de sine, prietene, este ceea ce aperi spunând „nu”. Este limita pe care o impui faţă de ceea ce nu permiţi. Deşi este negativ din punct de vedere semantic, de fapt este cea mai puternică şi pozitivă forţă pe care o ai de partea ta. Când o femeie simte această forţă, ea ştie că a întâlnit ceva ce doreşte instinctiv încă de când a realizat că e femeie: Un bărbat pe care nu poate niciodată spera să-l controleze.

Ştiu că nu e uşor. E dureros să fii nevoit să dai papucii cuiva care îţi place pentru că nu te tratează corect. Asta e, dragostea poate fi uneori ca o bătaie pe stradă, aşa că aminteşte-ţi regula numărul 1 – ignoră durerea şi atacă cum şi cu tot ce poţi! Dacă poţi face asta, vei avea o atitudine şi o forță pe care femeile de toate vârstele o vor simţi. Iar ceea ce este cel mai important, o să-ţi placă de tipul care trăieşte sub pielea ta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu