marți, 26 martie 2013

Seducția rapidă

Obdedata de sex oral

Una dintre cele mai dure realităţi pe care noi bărbaţii trebuie să le înfruntăm este că pentru cei mai mulţi dintre noi, regulatul este un fel de joc de noroc, iar şansele sunt clar în defavoarea noastră.

Gândeşte-te la ultima dată când ai avut o întâlnire. Haide… n-a fost chiar aşa demult, nu?

Nu te-ai surprins, înainte sau în timpul serii, întrebându-te lucruri cum ar fi: „Când ar trebui să fac prima mişcare? Capăt şi eu ceva în seara asta? Voi avea noroc?”

Asta e chestiunea de bază… pentru prea mulţi dintre noi, să ne descurcăm cu femeile e o chestiune de noroc, adică ceva ce nu suntem în stare să controlăm.

Dar dacă ţi-ai putea crea propriul „joc de noroc” în care TU stabileşti regulile? Dacă ai putea juca un joc de poker în care să-ţi vină cărţile de care ai nevoie, să vezi cărţile ei înainte să plusezi şi să împrumuţi bani de la ea ca să continui jocul? Ai juca 24 de ore pe zi!

Asta face seducţia adevărată: îţi redă controlul învăţându-te să creezi, pe baze repetabile, predictibile, rezultatele pe care le vrei cu femeile pe care le vrei, unde şi când vrei.

Sună ca o afirmaţie ieşită din comun? Sper că da – este contrară credinţelor întregii noastre culturi – o cultură care te învaţă că atracţia nu poate fi creată, că e doar o chestiune de „chimie”, că pur şi simplu, fie există, fie nu.

Dacă vei deveni „de-al casei” pe acest blog vei fi pe deplin convins că întreaga noastră cultură e plină de căcat. Chiar mai important, vei fi capabil să foloseşti aceste cunoştinţe pentru a avea un avantaj incredibil faţă de 99% din populaţie, nu numai în privinţa regulatului, ci în orice domeniu al vieţii.

OK. Aici este primul secret cheie pentru a înţelege, nu numai seducţia, ci şi orice altă formă de influenţare sau persuasiune, în orice domeniu al vieţii.
Nu există „ceva” ca iubirea. Nu există „ceva” ca pasiunea. Nu există „ceva” ca atracţia, chimia, senzualitatea.

Ştiu, ştiu, spui tu. Asta e problema… pentru cei mai mulţi bărbați, în cea mai mare parte a timpului, nu există aşa ceva. E doar plictiseală, frustrare şi labă.

Însă nu despre asta vorbesc, aşa că fii atent. Nu spun că oamenii nu trec prin stări de „atracţie”, „chimie” sau „poftă trupească”. Ceea ce spun este că aceste stări sunt procese care au loc în interiorul minţii şi corpului uman. Ceea ce înseamnă că…
pot fi provocate şi dirijate după voinţă!!!

Iată un exemplu: „Îndrăgostirea”
OK. De vreme ce sunt destul de general şi teoretic aici, hai să fim mai specifici şi să vorbim despre ceea ce toate femeile visează: să se îndrăgostească.

Acum, bazându-ne pe ceea ce am spus până acum, crezi că „dragostea” este bazată pe vreo „chimie” misterioasă care se varsă peste doi oameni? Poate este cauzată  de un mic înger în curul gol care ţi-a înfipt o săgeată în găoază?

NU, iată cum se îndrăgostesc oamenii: În primul rând, nu te îndrăgosteşti de cineva în prezenţa acestuia. Nu. Te îndrăgosteşti când eşti singur cu tine însuţi şi te gândeşti la acea persoană după aceea. De asta e atât de hipnotizant de puternic, pentru că ţi-o faci ţie însuţi, iar oamenii sunt întotdeauna cei mai buni hipnotizatori pentru ei înşişi.

Iată cum se întâmplă: ieşi cu cineva, poate doar o dată, apoi te duci acasă, te întinzi şi te gândeşti la ea. Formezi o imagine a ei în mintea ta. Făcând asta, începi să-ţi înşiruieşti toate calităţile ei pe care le placi, „E atât de…, atât de…, e cu adevărat…” Poate te închipui cu ea distrându-vă în tot felul de situaţii. Atunci ai acel simţământ cald, amuzant în plex, şi apoi, lovitura de graţie: îi rosteşti numele de 2 – 3 ori. Dacă chiar eşti un păcălici, poate chiar dansezi în jurul casei cântându-l. E de asemenea posibil să-i pomeneşti numele în orice conversaţie.

Îţi sună cunoscut? Acum, aminteşte-ţi situaţiile din trecut când ai făcut asta. Ai fi fost în stare să fii calm, să deţii controlul asupra ta şi asupra relaţiei? Sau ai fi sunat-o în fiecare zi, ai fi vrut mereu să o vezi, ai fi fost disperat să o pupi în cur, până în punctul în care ea, bineînţeles, te-a aruncat ca pe o măsea stricată.

Asta e chestia: „dragostea” e un proces pe care ţi-l faci singur. Nu e un „ceva” de care te împiedici sau o gaură în care cazi. Şi ştiu, deşi nu sunt lăngă tine să te urmăresc, că după ce am descris asta aici pe blog, tu ai rememorat şi retrăit acest proces, şi ai rememorat sentimentele asociate cu asta. Şi dacă ţi-am putut face asta, fără măcar să fiu acolo cu tine, atunci şi tu poţi, dacă ştii cum, să descrii cu măiestrie acest proces (sau altul) unei femei, să-l legi de tine şi în câteva minute, să  o faci…
să treacă prin acest proces şi să se îndrăgostească de tine pe loc, prietene!!!

Gândeşte-te la asta pentru o secundă. Simplul proces pe care ţi l-ai aplicat singur poate fi acum folosit de câte ori vrei, cu rezultate predictibile, pentru a o face pe ea să se îndrăgostească de tine!

Bineînţeles, acelaşi lucru se aplică oricărui alt proces pe care vrei să i-l declanşezi, sau oricărei stări pe care vrei să o experimenteze, fie să-l uite pe rivalul tău, fie orice alceva vrei. Dacă a făcut-o sau a trecut prin asta, o poţi determina să o facă sau să treacă prin asta din nou cu tine!

În ce fel priveşte diferit lucrurile un seducător?
Pentru a înţelege asta, gândeşte-te pentru o secundă. Să spunem că e o gagică incredibilă, super focoasă şi zemoasă, pe care o doreşti de mult. Şi ca să mai îndulcim scenariul, să spunem că prin rugăciuni, karma pozitivă şi intervenţia Papei, ai reuşit să obţii o întâlnire cu ea. Ar trebui să te întrebi chestii ca: „Unde o duc?”, „Cum să mă îmbrac?

Dacă îţi pui doar aceste întrebări neimportante, atunci eşti un fraier. Nu. De acum înainte, te vei întreba ceea ce trebuie:
„Dacă pot crea orice stare de spirit vreau acestei femei, în seara asta, ce stare aş vrea să experimenteze cu mine?”

Uite nişte sugestii:
  • pasiune
  • dorinţă turbată
  • fascinaţie totală
  • excitare feroce
  • dragoste fără margini
  • supunere de sclavă
  • obsesie pentru sexul oral
Nu e rău pentru începători, nu? Dacă poţi face o femeie să experimenteze aceste trăiri în prezenţa ta (şi să se gândească la tine în acest fel, obsesiv, chiar şi când nu eşti prin preajmă), crezi că te vei alege doar cu un pupic politicos pe obraz, o strângere de mână de noapte bună şi un „hai să fim doar prieteni!” la sfârşitul serii? Sau va fi grămadă peste tine ca o leoaică moartă de foame?  Vezi tu, în loc să te gândeşti cum să o faci să facă lucrurile pe care le vrei de la ea, întâi gândeşte-te în ce stări de spirit vrei ca ea să fie – stări în care este firesc pentru ea să facă acele lucruri pe care le dorești.

Asta ne duce la cel de-al doilea punct cheie care separă seducătorul de gușter. Vezi tu, gușterul vorbeşte doar ca să dea din buze, încercând să fie agreabil, sau poate, încercând să facă fata să-l înţeleagă. Seducătorul ştie că el trebuie…
să comunice întotdeauna cu o direcţie şi un obiectiv în minte!!!

Vezi tu, unele lucruri pe care ţi le voi atăta în capitolele următoare te-ar putea face să te întrebi: „Va înţelege fata ce îi spun?”. Iar răspunsul meu este: scopul comunicării nu este să o faci să înţeleagă ceva. Scopul comunicării este să îţi aducă un rezultat!!!

Acest „rezultat” este să o duci într-o stare de dorinţă, excitare, fascinaţie etc. în care vrei ca ea să fie, pentru că odată adusă în această stare, va fi natural pentru ea să vrea să facă toate acele lucruri obscene cu corpul tău şi să vrea să i le faci.

Uite o mică metaforă pentru a înţelege mai bine:

Am citit undeva o poveste a unui maestru al persuasiunii:
„Când îmi propun să influenţez o femeie, îmi place să mă gândesc la mine ca la un pescar. Tot ceea ce fac, toate acţiunile mele sunt organizate în jurul prinderii acelui peşte.
Acum, voi arunca momeala în apă, apoi voi urmări să văd ce face peştele. Iar peştele va veni şi va mirosi momeala, şi îşi va pune gura în jurul momelii, iar eu urmăresc să văd ce parte din momeală îi place.
Acum, exact aici e punctul în care oamenii greşesc. Vezi tu, imediat ce peştele muşcă ei trag undiţa ca nebunii. Eu nu fac niciodată aşa, pentru că consider că am doar gută de 5 Kg să prind peşte de 70 Kg.. Deci dacă peştele mă simte că trag undiţa, se va trage înapoi, iar guta se va rupe şi voi pierde peştele.
Deci ceea ce fac este să stau chiar în faţa peştelui şi să mă apropii de el. În timp ce mi-l apropii peştele nu simte nici o smuncitură sau tragere în gută aşa că nu îmi opune rezistenţă. Totul pare natural în timp ce mă apropii de el. Când va veni vremea să-l scot, voi avea o gută de 250 Kg pentru un peşte de 5 Kg. Iar peştele se simte atât de natural încât îşi elimină rezistenţa şi se gândeşte: „Hei, e în regulă. E natural. E firesc să sar în barcă, să fiu jupuit, spintecat, prăjit şi mâncat!”

Nu-i aşa că a fost o poveste drăguţă? Vreau să te gândeşti bine la ea, pentru că nu vreau ca tu să repeţi greşelile pe care le-am făcut eu când învăţam meserie.

Lasă-mă să mă explic puţin. Vezi tu, când am început, eram aşa de entuziasmat de faptul că pot excita foarte tare în doar câteva minute femei beton, încât atacam direct de fiecare dată.

Deci, aveam succes în a face ca acele femei să fie excitate şi scoase din minţi? Poţi fi sigur! Dar reuşeam să şi ajung cu ele în mertec? De obicei nu! Pentru că intram prea tare, fără să le pregătesc mai întâi, aşa că…
reuşeam doar să le sperii!!!

Exact. Dacă faci mai întâi schemele sexuale pe care le vei învăţa, femeia va fi scoasă din minţi. Însă dacă nu este o persoană foarte excitabilă care se fute cum spune „Bună ziua!” sau nu te cunoaşte deja destul de bine, a o excita foarte repede din prima o va speria. Se va gândi: „Doamne, deja sunt încinsă, dar n-ar trebui să mă simt aşa. Nici măcar nu-l cunosc pe tipul asta!

Cu alte cuvinte, dacă smunceşti prea tare, se va rupe guta şi peştele tău se va duce dracului.

Ţine minte, când foloseşti schemele pe care ţi le voi arăta, că sunt lucruri de care trebuie să ţii cont, cum ar fi:
  • cât de bine cunoşti deja acea femeie şi ce fel de legături ai construit deja între voi;
  • în ce măsură e o persoană uşor excitabilă;
  • dacă are probleme cu încrederea în sine sau autocontrolul.
De aceea, e de obicei foarte important să foloseşti mai întâi tehnicile pe care ţi le voi arăta pentru a crea o stare de legătură emoţională puternică, ca şi cum te-ar cunoaşte de o viaţă, înainte de a trece la chestiile de excitare sexuală. 

Când ceezi genul asta de legătură (poţi s-o faci în aproximativ 7 minute folosind ce vei învăţa) deseori nu va mai trebui să aplici chestiile sexuale, pentru că pentru cele mai multe femei genul asta de legătură face toată treaba în privinţa sexului. (Bărbaţii sunt diferiţi… deseori mă gândesc că noi vrem doar să ne slobozim?!)

Un mod util de a te gândi la seducţie este să te gândeşti la procesul coacerii unei prăjituri. Mai întâi, până să iei ingredientele, trebuie să VREI să coci o prăjitură. Trebuie să crezi că poţi coace o prăjitură. Apoi, cel mai important, trebuie să-ţi mişti fundul şi să…
treci la treabă, prietene!

Diferitele scheme pe care ţi le voi împărtăşi de-a lungul timpului pot fi considerate reţetele. Pentru a folosi o reţetă corect trebuie să fii sigur că ai toate ingredientele, dar de asemenea trebuie să te asiguri că…
le foloseşti în ordinea corectă!!!

De exemplu, nu amesteci ingredientele, bagi prăjitura la cuptor pentru 30 de minute, apoi baţi ouăle!!!

Acelaşi lucru e valabil pentru diferitele scheme pe care ţi le voi arăta. Trebuie să le faci în ordinea corectă. Următorul algoritm este formula pentru a face orice femeie vrei să fie îndrăgostită nebuneşte de tine. Pe el se bazează aproape toate schemele pe care le vei învăţa.
  1. Atrage-i atenţia 
  2. Implementează-i o stare de conexiune şi legătură incredibilă cu tine. 
  3. Creează stări de excitare, încingere, atracţie. 
  4. Amplifică aceste stări şi leagă-le de tine. 
Acum, nu te crispa. Unele din aceste scheme sunt lungi doar de 3 – 4 propoziţii şi nu-ţi va lua mai mult de 5 minute să le aplici. Motivul pentru care mă chinui atât să-ţi explic este că vreau ca tu să înţelegi cum funcţionează ceea ce faci, pentru a putea să perfecţionezi aceste metode şi să ieşi în faţă cu ceva şi mai bun.

Vezi tu, seducătorul mediu va memora doar cuvintele unei scheme de seducţie, fără să priceapă ce face şi, în cele mai multe cazuri, asta va fi de ajuns. Tot îşi va bate concurenţa în 9 cazuri din 10.
Însă băiatul deştept, adevăratul, autenticul, seducătorul total până în măduva oaselor va vrea să înţeleagă ce face. Şi va deveni atât de bun la asta încât…
… fetele pe care le va arde îşi vor aduce prietenele să le arate ce au, iar el le va rezolva şi pe ele!!!

Câteva cuvinte despre „îndulcitori”
Unul din lucrurile care îţi poate folosi când utilizezi schemele într-un mod foarte puternic, este să te asiguri că îndulceşti ceea ce faci, prin înmuierea în fraze de îndulcire.

De exemplu, deseori spun lucruri ca: „Ştii, sper să nu te superi că te întreb asta, dar unul din lucrurile care îmi place să le fac este să cunosc cât mai bine persoana pe care o întâlnesc, şi fac asta întrebând ce e important pentru ea. Deci, când te uiţi la bărbaţi şi te întrebi ce gândim, aş vrea să te întreb…

Apoi trec la schema pe care o voi folosi cu ea. Aşa vei descoperi că poţi scăpa de chestii cărora normal ar fi trebuit să le răspunzi.

Alţi îndulcitori ar putea fi:
  1. Ştiu că poate părea un pic sălbatic, dar de dragul discuţiei deschise pe care o purtăm… 
  2. Vreau doar să spun, şi sper că nu şi se pare prea indiscret… 
  3. Te-ar deranja dacă te-aş întreba, doar de dragul de a mă ajuta să te cunosc mai bine…
Toate acestea funcţionează pentru că dezamorsează orice posibilă obiecţie pe care ea ar putea-o avea în a intra în jocul tău.

Reguli şi Atitudini ale Seducătorului

1. Întotdeauna comunică cu o direcţie şi un obiectiv în minte. Când vorbeşti cu o femeie, nu o face doar ca să dai din buze! Gândeşte-te la stările în care o vrei şi foloseşte-ţi abilităţile pentru a o conduce în ele.

2. Mai întâi crează o stare de fascinaţie, conexiune, simţire a unei legături intense, înainte de a trece la treburi sexuale. Cele mai multe femei nu se vor simţi în largul lor dacă le exciţi din prima şi… vor rupe guta!

4. Scopul comunicării nu este să o faci să înţeleagă ceva – scopul e să-ţi aducă un rezultat! Seducţia funcţionează prin manipularea şi dirijarea unor procese inconştiente, nu prin obţinerea consimţământului ei conştient. Lasă-i pe rivalii tăi să se certe şi să explice…

5. Seducţia e distractivă. Dacă nu eşti condus de o atitudine jucăuşă, nu faci seducţie.

6. Păstrează-ţi secrete abilităţile! Orice tehnică funcţionează cel mai bine dacă este ascunsă şi neaşteptată, aşa că nu spune nimănui că ştii lucrurile astea.

7. Fii un pumn de oţel într-o mănuşă de mătase! Fii întotdeauna cât mai blând şi înţelegător în aplicarea abilităţilor tale. Nu „Ha, Ha, ce-ţi fac!”, ci „Nu-i aşa că e interesant cum funcţionează mintea omului?”

8. Întotdeauna avansează progresiv. Unele tehnici pe care ţi le voi arăta implică să-i faci pe oameni să îşi imagineze lucruri în capul lor într-un mod specific. Asta e ceva ce mereu trebuie să faci la urmă, când sunt deja fierbinţi, excitate şi în totalitate fascinate de tine, NICIODATĂ LA ÎNCEPUT!!!

9. Cu cât e mai puţin atrasă de tine la început, sau cu cât e mai puţin excitabilă, cu atât trebuie să te concentrezi mai mult să-i dai trăiri ude şi s-o faci să te călărească! Vei descoperi că fiecare femeie e diferită. Unele au nevoie doar de starea de conexiune intensă pentru a sări pârleazul; altora va trebui să le adaugi sub-modalităţi şi ancore, iar altele au nevoie de o descriere intensă a stării înainte de a sări pe tine. Observă răspunsurile pe care le primeşti şi răspunde în consecinţă!

10. Foloseşte îndulcitorii cu dărnicie! Făcând asta, vei fi capabil să introduci cele mai delicate subiecte şi cele mai indiscrete întrebări, şi totuşi să pari un tip respectoos, normal, nu un masturbator mintal obsedat de sex.

Un comentariu: