vineri, 30 noiembrie 2012

Fără remușcări

Seducție lipsită de remușcări

Mulţi oameni care au citit articolele mele au fost deranjaţi de anumite secțiuni. Invariabil, am auzit aceeaşi reclamaţie. „Aceste tactici sunt probabil foarte eficiente. Aspectele despre atitudine şi încredere în sine în relaţia cu femeile sunt super, însă unele din tehnicile de seducţie sunt de-a dreptul necinstite şi nedrepte. Ele un dau femeii nici o șansă!” 
Ok. Hai să demontăm acuzaţia de „necinstite”. Da, unele, repet, UNELE din tacticile de seducţie de pe acest blog vor putea fi uşor clasificate ca „necinstite” şi, sincer să fiu, am avut serioase rezerve morale în a le include. Oricum, „cinstit” şi „necinstit” sunt termeni relativi. Daca noi doi suntem într-un meci de box, şi amândoi luptăm conform regulilor, atunci e total necinstit să-ţi dau un şut în coaie. Tu lupţi conform regulilor şi aşa ar trebui să fac şi eu.

Dacă însă, tu începi să lupţi murdar, nu mă mai voi simţi obligat moral să stau ca prostul şi să încasez. Voi renunța la orice reguli şi voi căuta să câştig prin orice mijloace.

Din nefericire, atunci când ai de-a face cu femeile, te poţi trezi deseori într-o astfel de situaţie. Ele se aşteaptă ca tu să joci după reguli, dar ele se simt libere să facă orice vor. De exemplu, multe femei sunt mai mult decât fericite să-ţi cheltuiască timpul şi banii şi să te ducă de nas, lăsându-te să crezi că vei fi recompensat (sexual). Ele vorbesc despre sex la întâlniri, te ating din greu şi se poarta foarte provocator. Când însă tu avansezi, se dau rănite şi strigă cât de porci sunt bărbaţii, care vor un singur lucru, sau te pun la punct cu faimoasa replică „Pur şi simplu nu sunt atrasă de tine”. Poate vei descoperi că te folosea pe post de „manta de ploaie” pentru că prietenul ei era plecat din oraş pentru câteva săptămâni iar ea nu vroia să stea acasă singură şi să privească patru pereţi.

Sigur, dacă vrei cu adevărat să fii un „domn”, nu vei afla asta decât după a treia sau a patra întâlnire. Nu vrei să te porţi ca un animal şi să te dai la ea din prima întâlnire, nu? Aşa că mai aştepţi o vreme, iar atunci palma pe care o primeşti doare şi mai tare.

Vezi tu, fiule, orice păsărică care face asta merită să fie ţinta celor mai necinstite tactici pe care le poţi folosi. Nu eşti în nici un fel obligat moral să fii victima ei şi eşti un prost dacă accepţi aşa ceva.

În concluzie, joacă cinstit cu o femeie până vezi că trişează. Imediat ce începe să te joace, fie dispari complet, fie ataci cu tot ce ai în arsenal.

Şi dacă tot vorbim de corectitudine, e corect ca bărbaţii chipeşi şi bogaţi să aibă toate femeile frumoase iar tu să te mulţumeşti cu rămăşiţele? Meriţi tu mai puţin satisfacţia sexuală completă decât vreun frumuşel care a fost binecuvântat de genetică şi de contul bancar al lui tăticu’? De ce ar trebui să te resemnezi şi să accepţi o situaţie care pute, fiule, când ţi-ai putea avea partea ta, şi încă una bună?

Uite încă un aspect de luat în calcul: când vine vorba de sex, femeile au un avantaj enorm. Este destul de uşor, chiar şi pentru o grasă urâtă, să obţină satisfacţie sexuală. Tot ce are de făcut e să meargă într-un bar sau club, să se arate disponibilă şi să vrea să şi-o tragă. Se va fute cu siguranţă, dacă nu cu cel mai mişto tip, cu unul de pe acolo. E mult mai greu chiar şi pentru un tip prezentabil să obţină satisfacţie sexuală.

Pentru bărbaţi, futaiul e o încercare, pentru femei, e o alegere…

Să nu uiţi niciodată această diferenţă în balanţa puterii între sexe. Trucurile şi tacticile pe care le vei învăţa aici te vor face unul dintre puţinii tipi care sunt în postura de a alege în această ecuaţie a puterii.

Dacă tot suntem aici hai să mai clarificăm ceva. NU cred că sexul este începutul şi sfârşitul în relaţia cu femeile. Nu cred nici că este întotdeauna necesar să foloseşti tacticile prezentate aici (fie ele cinstite sau nu) pentru a face o femeie să se culce cu tine. Este cu siguranţă posibil ca acea femeie pe care tu o doreşti să fie destul de deşteaptă şi să aibă destul bun simţ să te vrea aşa cum eşti, fără să încerce să te joace. Se poate ca ea să fie destul de sănătoasă în gândire ca să-şi exprime această dorinţă în nod natural, fără fiţe şi figuri. Poate chiar vei descoperi că prietenia şi intimitatea pe care o împărtăşeşti cu o doamnă este mai importantă pentru tine decât sexul. Când găseşti o astfel de doamnă, preţuieşte-o ca pe o comoară rară ce este. Ţine-o lângă tine şi n-o lăsa să plece!

Din nefericire, cele mai multe femei nu se încadrează în această categorie. Aş fi vrut să fie aşa, dar realitatea este că NU! Realitatea este că tu, ca bărbat, vei fi atras sexual de multe, multe femei, din care foarte puţine te vor dori în mod natural, şi pe şi mai puţine le vei putea de asemenea respecta, iubi şi admira.

Multe din aceste femei vor fi obsedate sexual, depresive, suferind de tulburări digestive, psihoze, alcoolism etc. La dracu, m-am întâlnit odată cu o femeie care s-a dovedit a fi bulimică, alcoolică şi se mai şi prostitua în secret. Cea mai dezastruoasă întâlnire.

Acum, hotărăşte-te odată! Dacă nu poţi măcar să placi şi să respecţi o doamnă, şi dacă trebuie să recurgi la tactici ca cele descrise aici, pur şi simplu nu merită, şi vei renunța să te întâlneşti cu aşa nişte ratate. Pot cu siguranţă să respect această alegere. E o alegere pe care şi eu aş fi putut-o face. 

Însă numai TU poţi face o această alegere. Chiar dacă alegi asta, ar fi util pentru tine să mai revii pe aici, căci vei învăța tehnici de îmbunătăţire a încrederii în tine, de agăţat femei oriunde, vei învăța cum să recunoşti rapid şi să elimini din start târâturile, înainte să-ţi golească portofelul, să-ţi îmbârlige mintea şi să-ţi frângă inima. Vei fi capabil să elimini gunoiul ca să te poţi bucura de diamante.

Încă câteva cuvinte înainte de a continua. Este o mare greşeală pe care toate aşa zisele „Cărţi de agăţat gagici” par să o facă – nu îţi spun cum să ai încrederea în tine şi puterea de a reuşi cu adevărat să foloseşti toate învăţăturile lor grozave!

Este o greşeală enormă. Un sfat bun nu te ajută cu nimic dacă nu-l poţi şi aplica. Nu te face decât să te simţi şi mai rău, pentru că ştii ce ai de făcut dar nu o poţi face. Cel puţit când erai ignorant aveai o scuză.
Aici nu vom face această greşeală; de fapt toată prima parte va fi dedicată să-ţi arate cum să ai încrederea şi puterea de a fi capabil să foloseşti şi să aplici cu uşurinţă tacticile ce vor urma. Vei şti de asemenea să-ţi foloseşti propria creativitate pentru a dezvolta propriile tale tactici de seducţie care să se potrivească perfect personalităţii tale şi circumstanţelor unice.
Nu-i rău, nu?

De-a lungul lecţiilor, voi puncta idei precise pe care ai face bine să le memorezi şi să le foloseşti. Îţi sugerez să-ţi iei un carneţel în care să notezi aceste idei pentru al te întoarce uşor la ele. Vor fi de asemenea exerciţii de făcut. Este esenţialfaci aceste exerciţii. Dacă te limitezi să le citeşti n-ai făcut nimic.

Gata trăncăneala. La luptă, fiule!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu